topbild15

Välkommen till Knivsta BK

Knivsta Brukshundklubb är en ideell förening som verkar för ett gott hundägande genom kursverksamhet, träning och tävling med hund.

>> Läs mer

KBKlogga1liten3

Vad händer på KBK?

Smådjurskliniken Knivsta

knivstavet2
Knivsta Brukshundklubb har ett sponsoravtal med Smådjurskliniken i Knivsta som ger alla medlemmar 15% rabatt på all veterinärvård för medlemmarnas hundar.
>> Läs mer

Gilla oss på Facebook

Senaste nytt

Resultat lydnadstävling 5/11

Startklass A

startklassA

Startklass B
startklassB

Lydnadsklass 1
ly1

Lydnadsklass 2
ly2

Grattis och tack till alla tävlande och funktionärer!

Resultat hittad du >>HÄR<<.


Smörgåstårta till alla som hjälp till på tävling

smorVälkommen till årets smörgåstårta 19/11 kl 18.00

Alla ni som under året i stort som smått hjälpt till på årets tävlingar i alla grenar är varmt välkomna till en stunds trevlig samvaro. Har ni varit skrivare, figuranter, spårläggare, tävlingsledare, tävlingssekreterare, utkörare till tävlingsplatser, skyttar, kökshjälp m m är ni så välkomna. Ni som haft ansvar för någon tävling får väldigt gärna säga till era medhjälpare. Anmäl till marita-berg@telia.com senast den 13/11. Anmälan är stängd


Nytt i SBK Tävling

sbkSBK Utskott prov och tävling har av Svenska Kennelklubbens prov och tävlingskommitté (SKK/PtK) fått en generell rekommendation om att inrätta en obligatorisk kryssruta som måste fyllas i av den som vill anmäla sig till tävling, 
oavsett vilken typ av prov/tävling/beskrivning anmälan än avser och denna ruta måste kryssas i innan anmälan kan slutföras. Detta för att tydliggöra att den tävlande verifierar att man känner till de regler som gäller.

Nu finns denna checkruta i SBK Tävling. 
Checkrutan visas när man ska betala sin anmälan och betalningsalternativen visas inte förrän man kryssat i rutan med texten ”Jag har tagit del av gällande regler och anvisningar”. Se bild nedan.


Alla regler finner man på SBK hemsida: http://www.brukshundklubben.se/tavling-utstallning/

Klicka in på respektive sport/test och sedan på Tävling & regler, så finner man regler och anvisningar för den sporten/testet oftast i högerspalten.


Ny kurs! Intensivkurs Rallylydnad Nybörjare

rally3En kurs för dig som är nyfiken på rallylydnad. En perfekt aktivering för familjehunden för att öka kontakten, följsamheten och samarbetet. Rallylydnad går ut på att man ska ta sig igenom en bana med ett antal skyltar/moment som skall utföras. Inom rallylydnad är det viktigt att det utstrålar glädje och samarbete och det är precis det du får när du påbörjar träningen inom rallylydnad. 

Kursen har som mål att kursdeltagarna ska ha tillräcklig kunskap för fortsatt träning av momenten i nybörjarklass samt ha kunskap för att kunna starta i nybörjarklass i rallylydnadstävling.

Instruktör är Ina Michael.

Mer info om kursen och anmälan hittar du >>HÄR<<.


CUP 18/10

tavlingslydnad8VÄLKOMNA till CUP onsdag 18/10 kl 19.00

Passa på att träna innan tävlingarna den 5/11 på onsdagskvällens CUP. 

Kom och fika och kör en tävlingsmässig träning. Klubben bjuder på kaffe/te och bulle till tävlande o funktionärer.

Välkommen!