Hur blir man medlem?
1) Betala in medlemsavgiften till klubbens PG 37 07 33-8
2) Fyll i formuläret längst ned på sidan.
Snabbt och enkelt och ger Dig tillträde till alla våra aktiviteter, till exempel träna så mycket man vill på våra planer!

Medlemskortet printar du själv ut, antingen via den länk du får ifrån SBK när ditt medlemskap registreras eller via "Mina Sidor" som du hittar på Svenska brukshundsklubbens hemsida.

Hur mycket du skall betala in ser du nedan.

Medlemsavgifter (Gäller från 2016-01-01)
Helbetalande: 555,- (Om ny medlem och du ej är medlem i annan SBK klubb eller har en fullbetalande familjemedlem)
Delbetalande: 175,-
Familjemedlem: 175,-

Medlemsavgiften betalas till Knivsta BKs postgiro 37 07 33 – 8 Medlemskapet gäller i 12 månader från det att det registreras

Vid betalning uppge namn,adress och mejladress på den som ska bli medlem.

Delbetalande kan man bli om man redan är medlem i en klubb inom Svenska Brukshundklubben och desssutom vill vara medlem i Knivsta BK. Uppge ditt medlemsnummer i SBK, sex siffror, samt i vilken klubb du är huvudmedlem när du registrerar dig

Familjemedlem kan man bli om någon annan i samma hushåll redan är medlem i Knivsta BK. Uppge namn och medlemsnummer på den familjemedlem som redan är medlem då du registrerar dig.

Medlemsärenden hanteras av:
Cecilia van der Meulen
doris4ever2002@hotmail.com
tel. 070 997 54 90

Ansökan om medlemskap i Knivsta BK

När du får upp en bekräftelsesida vet du att din ansökan är mottagen. Varmt välkommen till Knivsta BK

Förtjänsttecken

topbild3Knivsta BK har flera medlemmar som genom åren har erhållit SBKs förtjänsttecken. Förtjänsttecknet utdelas i tre valörer: brons, silver och guld.