Senaste Nytt

Välkommen till HUNDerbanan i Norrtälje!

Knivsta Brukshundklubb bjuder hugade medlemmar på utflykt!
Arbetsgruppen för medlemsvård har bokat Hunderbanan i Norrtälje 4 oktober, en rolig utflykt för din hund och dig.
Vi har två tider, kl.10-12 och kl. 13-15.
Egen matsäck medtages med anledning av Coronaläget.
En hund med förare ingår (extra hund 50 kr.) och man står för sin egen transport.

HUNDerbanan erbjuder aktivering för din hund i form av olika stationer som kräver fokusering, ibland balans och stundom mod.
Utmaningar för alla vovvar placerade i vacker skogsmiljö. Stationerna ligger glest. Ett par av dem är inhägnade där hunden kan gå lös och jobba men i övrigt arbetar hunden i koppel.
Vår tanke är att du och din hund ska ha roligt när ni är här och att du kan ta med dig övningar hem att använda i vardagen.
Gå gärna in på https://hunderbanan.se/

Hur gör man om man vill följa med?
Antalet platser är begränsat så vi behöver veta hur många som vill följa med.
Skicka en mail till  medlem.knivstabk@gmail.com med namn och mobilnummer, antal hundar och vilken tid du vill komma.

En kul grej

Ni som vill ha en rondellhund på nya rondellen som ska byggas där man svänger ner mot brukshundklubben kan rösta här. Visst vore det roligt att synas på det sättet. Vi behöver 92 underskrifter till så kom igen nu.

keps_small

EN TILLBAKABLICK

För tre år sedan
Arrangerade vi spåren och fikat på Polishunds SM. Vilken härlig gemenskap, vad kul vi hade och vad bra det blev. Vilken fantastisk klubb vi har.
20200911_075625

Ny kurs

Nu finns det en ny allmänlydnadskurs med start i november.

Här hittar du kursen.

Rapport

Den 6/9 var det rapportprov på Knivsta BK. Kanonfin bana men hundarna hade det lite svårt. Endast 1 hund av fyra sprang alla sina sträckor. Grattis till Karola Fängström och mottagare med Källstugans Eyla, bra jobbat. Tack till alla fantastiska funktionärer som lägger ner mycket tid och arbete på våra tävlingar.

Tack också till våra sponsorer som gör det möjligt för oss att dela ut fina priser på våra tävlingar.20200906_131028

1. Karola Fängström och mottagare med Källstugans Eyla,

Vad händer på KBK?

Smådjurskliniken Knivsta

knivstavet2
Knivsta Brukshundklubb har ett sponsoravtal med Smådjurskliniken i Knivsta som ger alla medlemmar 15% rabatt på all veterinärvård för medlemmarnas hundar.

•    September
  •    Augusti