Senaste Nytt

Ny valpkurs

valp16Ny valpkurs finns nu på hemsidan.

1 plats kvar och möjlighet att anmäla sig till reservplats.

KM i Rallylydnad

Välkomna på KM i Rallylydnad Knivsta BK (inofficiell tävling), torsdag den 14/10.

KM anordnas som en sammanhållen tävling, med alla klasser, från Nybörjare till Mästarklass. Ekipage startar i den klass de skulle startat i vid officiell tävling. Domare Julia Källestedt.

Samling 18:00. Alla hjälps åt som funktionärer, så att vi alla kan vara med och tävla!

Välkommen med din anmälan till Knivstabkrally@gmail.com

Ange Ditt namn, hundens fulla namn + tilltalsnamn, mankhöjd och klass du avser starta i.

Sista anmälningsdag 8/10.

Anmälningsavgift 0:-rally3

Prov I Specialsök klass 1

Knivsta BK inbjuder till inofficiellt prov i specialsök klass 1.

(Måldoft röd kong classic)

Datum fredagen den 8 Oktober kl 10.00

Sista anmälningsdag söndagen den 26 september.

Ange förarens namn, medlems nr i SBK lokalklubb/rasklubb, mailadress och mobilnummer, hundens registrerade namn, ras och registrerings nr.

Alternativt hundens tävlingslicens nr (TAVLIC) utfärdat av SKK.

Anmälan till mona-almqvist@hotmail.com

Löptik får deltaga men går sist.20200630_220329

Provets plats meddelas i PM.

Kostnad 300 kr som betalas in när ni får besked om erhållen plats på provet. Då får ni även betalningsanvisningar.

Vi tar emot 8 ekipage och medlemmar i Knivsta BK har företräde. Övriga deltagare lottas vid fler anmälda.

Domare Michael Hedman

Provledare Mona Almqvist

Platser kvar på Tävlingslydnadskursen

Vill du få hjälp att få en bättre lydnad inför tävling.  Det finns fortfarande två platser kvar på tävlingslydnadskursen med start den 15/9.  Välkomna med er anmälan härtavlingslydnad14.

Medlemsmöte

klubbstugan1Alla medlemmar hälsas välkomna på medlemsmöte den 13 oktober kl 19.00 i klubbstugan på Knivsta Brukshundklubb. På agendan finns bla val av en ny kassör. Komplett dagordning kommer snart.

Vad händer på KBK?

Smådjurskliniken Knivsta