Senaste Nytt

Möte ang. regelrevidering

klubbstugan1

INFÖR NÄSTA REGELREVIDERING!

Det är dags att komma med förslag  på regeländringar i Bruks, Lydnad och Rally. Förslag från klubbar och distrikt ska vara SBK tillhanda senast 31/12.

Vi hälsar därför ALLA KBKare som har synpunkter och förslag på regeländringar till ett möte på KBK den 6/11 klockan 18.00.

Ta med regelbok så är det lättare att se vad vi pratar om. Fundera gärna på bra formulering och motivering för förslagen ni har.

Vi kommer att ha med oss en del synpunkter från distriktets brukskonferens för domare och TL.

Klubben bjuder på macka och kanelbulle till fikat.

Väl mött

KBKs TÄS

Träningstävling

tavlingslydnad16

I samarbete mellan Märsta Sigtuna BK (MSBK) och Knivsta BK (KBK), hålls en träningstävling. Det kommer alltså att finnas en chans för träning av lydnadsmomentet (lydnad såväl som bruks) under tävlingslika former. Du kommer kunna få ge din hund uppmuntran, motivation och annan sorts belöning. Medlemmar hos KBK åker till MSBK för träningstävlan där. Sedan bjuder vi in MSBK:s medlemmar för träningstävlan hos oss. Då står vi alltså för fika, funktionärsroller och allmänt öppet välkomnande.

17 obtober hos MSBK kl 18:30 (träningstävling för KBK:s medlemmar)
7 november hos KBK kl 18:30 (träningstävling för MSBK:s medlemmar)

Är du intresserad? Anmäl dig till heidi.hammarling@gmail.com .

Resultat från söndagens tävling

I söndags (7/10) höll Knivsta BK ännu en tävling. Denna gång inom spåret, appellklass. Stort tack till alla funktionärer samt alla tävlande som gjorde den fina höstdagen ännu bättre och ett stort grattis till pristagarna!

Appellklass

spar_apellklass_07_10_2018

1. Lena Sundqvist med Tango (Golden retriever) TÄVLAR FÖR KNIVSTA BK

2. Göran Lundin med Dino (Tysk schäferhund) TÄVLAR FÖR KNIVSTA BK

3. Maria Asplund med Vilma (Groenendael)

För mer resultat och information se SBK tävling eller klicka här

Medlemsmöte 4/10

klubbstugan1

Nu är det dags för höstens medlemsmöte. Det är den 4:e oktober klockan 19:00 och ALLA medlemmar är välkomna. Innan mötet kommer nos polisen att prata. Mer information om det kommer.

Dagordningen för medlemsmötet hittar du här

KM i bruks och lydnad

traning24

Passa på att tävla om KM och samtidigt få chansen till en tävlingsmässig träning!

Den 21/10 kl 09.00 är det  KM i bruks (lkl, hkl och elitklass) och lydnad (klass I, II och III) på Knivsta BK.

Domare lydnad: Marita Berg

Domare bruks: Elsa Brahm

Tävlingen pågår tills vi är klara och klubben bjuder alla deltagare och funktionärer på våfflor med sylt och grädde till lunch.

Anmälan senast den 17/10 22.00 till elsapost(at)hotmail.com

Ange namn, hundens namn och klass.

Det är två olika KM samma dag och du kan delta i både bruks och lydnad.

Tävlingen sker enligt statuterna som du hittar >>HÄR<< (lydnad) och >>HÄR<< (bruks).

Välkommen!