Uthyrning av klubben

Om KBK administrerar deltagarinbetalningar samt utbetalning av arvode/reseersättning till instruktör/lärare tas ingen avgift för planhyra.

Vill man ta in en instruktör privat och eller om man vill arrangera privata kurser där ersättningen/kursavgiften inte tillfaller KBK så tas en hyra ut enligt nedan.

Alla som deltar i aktiviteter som hålls på Knivsta BK ska vara medlemmar i Knivsta BK, om inte tas dubbel hyra ut.

Uthyrning av lidret:  300kr/dag

Uthyrning av en plan ( IPO, lydnadsplanen eller den inhägnade planen):  50 kr/h per plan

Hyra för agilityplan inkl agilityhinder tillkommer med 30kr/h

Observera att Skullen ej hyrs ut till kurser eller enskild träning i privat regi.

Klubbstugan kan disponeras av hyresgäst för matlagning, fika försäljning och som matsal. Meddela om ni behöver detta vid bokningen. (Ingen hyra tas för detta) Observera att medlemmar alltid har möjlighet att vistas i klubbstugan även om man disponerar stugan vid uthyrning.

Aktiviteter/uthyrning ska bokas i kalendern två veckor i förväg. Kontakta då Knivsta BK’s ordförande (ordforande@knivstabk.se) .