topbild15

Välkommen till Knivsta BK

Knivsta Brukshundklubb är en ideell förening som verkar för ett gott hundägande genom kursverksamhet, träning och tävling med hund.

>> Läs mer

KBKlogga1liten3

Dagens datum

söndag
19
maj
Regelreviderings möte 18.30

2019
Vecka 20

Vad händer på KBK?

Smådjurskliniken Knivsta

knivstavet2
Knivsta Brukshundklubb har ett sponsoravtal med Smådjurskliniken i Knivsta som ger alla medlemmar 15% rabatt på all veterinärvård för medlemmarnas hundar.
>> Läs mer

Gilla oss på Facebook

Senaste nytt

Nytt schema för hundpromenaderna

klubben4

Schemat fär hundpromenaderna har fått några små ändringar och därmed uppdaterats. 

  • Du hittar därför det nya schemat här
  • Mer information om hundpromenaderna (samt även det nya schemat) hittar du här.


Tackbrev

klubben5

Kära KBK:are!

Tack för den fina tulpanbuketten.

Jag började som tävlingssekreterare   1985 här i klubben. Då räknade man ut resultaten för hand med hjälp av en miniräknare. Sedan skulle resultaten skrivas in i den tävlandes tävlingsbok ,placering och poäng och domaren skulle signera det hela. Det dröjde innan vi  kom fram till prisutdelningen.

Om jag minns rätt satt vi det lilla utrymmet  vid köket där det nu står en frys. Sedan flyttade vi ut till baracken och slutligen upp på loftet. Vilket år som tävlingarna blev datoriserade minns jag inte, bara att det var med stor vånda jag närmade mig datorn. Med tiden har all registrering blivit enklare, troligen har också misstagen blivit färre. Det var inte så kul när jag räknat fel  på Maritas poäng….

Nu drar jag mig tillbaka från att vara aktiv tävlingssekreterare och nöjer mig med att prata och dricka kaffe i sällskap på klubben.

Christina  och Zoë