topbild15

Välkommen till Knivsta BK

Knivsta Brukshundklubb är en ideell förening som verkar för ett gott hundägande genom kursverksamhet, träning och tävling med hund.

>> Läs mer

KBKlogga1liten3

Dagens datum

lördag
23
mars
Kurs: Allmänlydnad I (2) 14:00-16:15

2019
Vecka 12

Vad händer på KBK?

Smådjurskliniken Knivsta

knivstavet2
Knivsta Brukshundklubb har ett sponsoravtal med Smådjurskliniken i Knivsta som ger alla medlemmar 15% rabatt på all veterinärvård för medlemmarnas hundar.
>> Läs mer

Gilla oss på Facebook

Senaste nytt

Tackbrev

klubben5

Kära KBK:are!

Tack för den fina tulpanbuketten.

Jag började som tävlingssekreterare   1985 här i klubben. Då räknade man ut resultaten för hand med hjälp av en miniräknare. Sedan skulle resultaten skrivas in i den tävlandes tävlingsbok ,placering och poäng och domaren skulle signera det hela. Det dröjde innan vi  kom fram till prisutdelningen.

Om jag minns rätt satt vi det lilla utrymmet  vid köket där det nu står en frys. Sedan flyttade vi ut till baracken och slutligen upp på loftet. Vilket år som tävlingarna blev datoriserade minns jag inte, bara att det var med stor vånda jag närmade mig datorn. Med tiden har all registrering blivit enklare, troligen har också misstagen blivit färre. Det var inte så kul när jag räknat fel  på Maritas poäng….

Nu drar jag mig tillbaka från att vara aktiv tävlingssekreterare och nöjer mig med att prata och dricka kaffe i sällskap på klubben.

Christina  och Zoë


Förslag till ordförandeposten

hund10

Då vår tilltänkta ordförande för KBK tyvärr men av förklarliga skäl avsagt sig att stå som förslag för verksamhetsåret 2019, söker valberedningen skyndsamt efter förslag till den posten. Förslag lämnas tacksamt till nummer 0703-86 53 39. 

/Valberedningen genom sammankallande Ina Michael.


Ny(a) HUS-ansvarig(a)

valp12

De ansvariga för HUS är numera Theresé Ledin och Ina Michael. Så vid frågor eller annat angående våra kurser, kontaka de och inte den tidigare ansvariga Christine Lindblom (föredetta Olsson). 

Kontakta HUS genom 
therese.ledin@hotmail.com
sweetenola@gmail.com


Städdagar

klubben9
Nu är det dags för höststädning! Tisdagen den 6/11 kl 10.00 och lördagen den 10/11 kl 10.00, träffas vi på klubben för att städa upp innan vintern.
 
Vi ska bland annat städa bort dem sista löven och plocka skräp. Det kommer att finnas en lista med göromål på klubben. Ta gärna med en räfsa om du har.
 
Alla hälsas välkomna. Klubben bjuder på kaffe och bulle.
 
Väl mött hälsar Stugansvarig


Medlemsmöte 4/10

klubbstugan1

Nu är det dags för höstens medlemsmöte. Det är den 4:e oktober klockan 19:00 och ALLA medlemmar är välkomna. Innan mötet kommer nos polisen att prata. Mer information om det kommer. 

Dagordningen för medlemsmötet hittar du här