topbild15

Välkommen till Knivsta BK

Knivsta Brukshundklubb är en ideell förening som verkar för ett gott hundägande genom kursverksamhet, träning och tävling med hund.

>> Läs mer

KBKlogga1liten3

Dagens datum

torsdag
13
december
Luciadagen

2018
Vecka 50

Vad händer på KBK?

Smådjurskliniken Knivsta

knivstavet2
Knivsta Brukshundklubb har ett sponsoravtal med Smådjurskliniken i Knivsta som ger alla medlemmar 15% rabatt på all veterinärvård för medlemmarnas hundar.
>> Läs mer

Gilla oss på Facebook

Senaste nytt

Nya tavlor i klubbstugan

valp5Klubbstugan är färdigrenoverad men det saknas såklart tavlor på alla våra fantastiska ekipage Knivsta BK har. Vi har nu uppdaterat versionen av ekipagetavlor och därför är ni tyvärr tvunga att fylla i ett nytt formulär. Har ni inte skickat bild till mig förut eller vill byta bild, så mailar ni mig

 22375441_10154767789691962_1549018840_o

Ekipagetavlorna kommer nu endast bestå av färdigtryckt bild på ekipaget (förare + hund) samt vad hunden kallas, stamtavlenamnet, ras, födelsedag samt vad föraren heter. 
För sen är det upp till er att skriva för hand med en overheadpenna (kommer finnas på klubben) på tavlan det ni vill ska stå.

Ni har en rubrik "meriter" där ni skriver just hundens meriter. Ex "Uppflyttad lägreklass spår, 1a pris startklass lydnad, SE Ag(hopp)CH osv osv." 
Den andra rubriken "tränar/övrigt" kan ni skriva saker som ex "Tränar även rallylydnad, HP utställning, startat jaktprov"

Ni hittar ekipageformuläret >här<