Hur blir man medlem?

Du sköter själv din ansökan om medlemskap via SBK:s nya medlemssystem Membersite, använd länken;

eller klicka på bilden så länkas du vidare till registreringssidan hos SBK centralt.

Är du ny medlem välj län (Uppsala) och sedan klubb (Knivsta) och sedan ”ordinarie medlem med förbundsavgift”.
Kostnad 575 kr. för 12 månader.

Är du redan medlem i SBK så loggar du in i Membersite enligt instruktionerna på SBK:s hemsida, går in under medlemskap och bli medlem och väljer län och klubb.
Kostnad 175 kr. för 12 månader.

Ditt medlemskap blir giltigt först när din betalning är registrerad hos oss.

Snabbt och enkelt och ger Dig tillträde till alla våra aktiviteter, till exempel träna så mycket man vill på våra planer!

Medlemsavgifter

Helbetalande: 575,- (Om ny medlem och du ej är medlem i annan SBK klubb eller har en fullbetalande familjemedlem)
Delbetalande: 175,- (ifall redan huvudmedlem i annan klubb)
Familjemedlem: 175,-

I medlemsavgiften till Svenska Brukshundklubben ingår en förbundsavgift och en lokal avgift. Båda avgifterna betalas samtidigt.

Alla medlemskap är fullgoda och ger samma rättigheter.

Ordinarie medlem betalar förbundsavgift och lokal avgift. Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Då betalar du bara en förbundsavgift, men lokal avgift till varje klubb som du är medlem i.

Familjemedlem betalar endast lokal avgift. Förutsättningen är att någon i din familj, i samma hushåll (samma adress), redan är ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb eller klubbar. (I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden. Den skickas bara till den ordinarie medlemmen).

Medlemsärenden hanteras av:
Cecilia van der Meulen