KNIVSTA BRUKSHUNDKLUBB  topbild2

Välkommen till Knivsta BK

Knivsta Brukshundklubb är en ideell förening som verkar för ett gott hundägande genom kursverksamhet, träning och tävling med hund.

Uppdatering av instruktörssidan

Hej alla nya och gamla instruktörer!

Vi behöver se över och uppdatera informationen på sidan "Våra Instruktörer".
Texten bör innehålla bla Namn, din utbildning i SBK och annan kuriosa på ca 80 ord.
Behöver du inspiration, kika här.
Maila din uppdaterade text och bild (om du inte vill behålla den gamla) till fridajanzon@hotmail.com

Tack!

GOD JUL

20201223_074819

"Ny" webbansvarig

Om ni inte redan märkt det så har knivstabk.se en "ny" webbansvarig. Det är Matilda Lennholm som tidigare enbart var kalenderansvarig. Nu har hon hand om hela hemsidan, så om det är något, kontakta henne på matildalennholm(at)gmail.com

Ny_webbansvarig_Matilda_och_Charlie

Hejsan!
Jag heter alltså Matilda Lennholm och är den som håller ordningarna här på hemsidan och på Facebook. När jag inte håller på med det här, jobbar i agilitysektorn här på klubben eller tränar hund, så pluggar jag. Jag går ut andra året på gymnasiet nu och blir alltså arton detta år. Har ingen aning om vad jag vill göra i framtiden utan det visar sig. På bilden ser ni mig med min delägda hund Charlie (deläger honom med mamma). Jag och Charlie tränar mest agility men kommer även ge oss ut på lydnadsplanen iår.
Om det är något ni vill lägga till på hemsidan, ge mig idéer till saker att skriva eller tycker något ser fel eller konstigt ut, är det bara att mejla mig eller hojta på mig på klubben :)

Tekniska problem med medlemsformuläret

valp17

Riktat till er som nyligen blivit nya medlemmar!

Vi har haft tekniska problem gällande formuläret du fyller i för att bli ny medlem .

Vi ber så mycket om ursäkt, men måste tyvärr be er som nyligen (senaste 4 veckorna) fyllt i formuläret och betalt in medlemsavgift, att fylla i formuläret ännu en gång.

För att dubbelkolla att det gått fram kommer du få ett mail med bekräftelse på att din ansökan är mottagen. Detta för att säkerställa att formuläret fungerar.

Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för besväret!

Ny kalender!

hund18Vi vill observera er som haft tillgång till kalendern tidigare att vi i och med den nya hemsidan har fått en ny kalender. Det vill säga att vår gamla kalender som låg på google inte längre kommer användas.

Allt som stod i den gamla kalendern ska vara överflyttat till den nya.

Vill ni lägga in något i den nya kalendern, ex boka en plan, klubbstugan/lidret eller om ni kanske ska ha kurs/möte, så gör ni det genom att maila Theresé Ledin therese.ledin@hotmail.com

Svenska Brukshundklubben

NY_SBK_logo_2016_GIF_tumb

Studiefrämjandet

Våra kurser hålls i samarbete med Studiefrämjandet Uppsalaregionen.

sfr-logo

Övriga sponsorer

agria_djurforsakring_400-3
 Engelsons_adress_cmyk_M