KNIVSTA BRUKSHUNDKLUBB  topbild37

Välkommen till Knivsta BK

Knivsta Brukshundklubb är en ideell förening som verkar för ett gott hundägande genom kursverksamhet, träning och tävling med hund.

Vårens Hundpromenader

Följ med på avstressande och kravlösa hundpromenader! Ett utmärkt tillfälle för dig att träffa nya kontakter och för hundarna att få gå i grupp! Givetvis är promenaderna kostnadsfria!

Alla är välkomna på promenaderna – både du som inte är med i Knivsta brukshundklubb och du som är medlem. Vi träffas på utsatt tid och på utsatt ställe och vi väntar alltid 15 min innan vi går. På vissa promenader kan du ha tid för att lägga spår eller göra andra aktiviteter med din hund. Du bestämmer själv hur du vill att din promenad skall vara – lugn och avkopplande utan inslag av aktivitet eller så gör du det till en kombinerad upplevelse med lugn/avkoppling och valfritt inslag av aktivitet. Du väljer!

Schemat hittar du här

.prom1

Hundpromenader Nytt höstschema

prom4

Schemat hittar du här.

Svenska Brukshundklubben

NY_SBK_logo_2016_GIF_tumb

Studiefrämjandet

Våra kurser hålls i samarbete med Studiefrämjandet Uppsalaregionen.

sfr-logo

Övriga sponsorer

agria_djurforsakring_400-3
 Engelsons_adress_cmyk_M